Προσθέτουμε

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. Παρέχουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες επικοινωνίας και marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

H σκληρή δουλειά
μιλάει μόνη της.

0
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
0
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
0
ΜΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
0
%
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ- ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
0
st
B2B ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

Εξειδίκευση

Γνωρίζουμε την τεχνολογία και το B2B καλύτερα και μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που πωλούν σε επιχειρήσεις, με διευρυμένες υπηρεσίες marketing.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ: ENZYME

h_exp_1
Τεχνολογία &
Channel Marketing
B2B Οικοσύστημα &
Co-marketing
Green-Energy
Marketing
Ψηφιακό Περιεχόμενο
Παραγωγές Βίντεο
Ψηφιακή Σήμανση

Υπηρεσίες

Δεν είμαστε απλά ένα γραφείο υπηρεσιών πλήρους διαφήμισης, είμαστε ένας επιχειρηματικός συνεργάτης σας. Η επιτυχία μας καθορίζεται από τον τρόπο που βοηθάμε τους πελάτες/συνεργάτες μας να λανσάρουν μια καμπάνια επικοινωνίας, να συγχρονίζουν τη marketing στρατηγική τους και να φτάνουν στους στόχους τους. Πώς το επιτυγχάνουμε; Με ουσιαστικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως:
enzyme services icon
Στρατηγική – Branding
enzyme services icon
Δέσμευση – Εμπειρία
enzyme services icon
Δημιουργικό – Περιεχόμενο
enzyme projects effect site design and development

Περιπτώσεις Ενεργειών

EFFECT SA | REBRANDING

Ένα φρέσκο αποτέλεσμα: Καινοτομία, ανάπτυξη και υψηλότερη δέσμευση.
Παρουσιάζοντας αυτή τη νέα σωματική ταυτότητα, το EFFECT προχωρά τώρα σε μια περίοδο επέκτασης, συνδυάζοντας την ανάπτυξη με την τεχνογνωσία και την ωριμότητα.

Τι λένε
οι πελάτες μας

Με Ποιους
Συνεργαζόμαστε;

Είμαστε περήφανοι που μας έχουν επιλέξει ως συνεργάτες μερικές από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, τιμώντας τη δουλειά μας. Αυτοί οι πελάτες μας, είναι περισσότερο συνεργάτες και συν-δημιουργοί παρά απρόσωποι εταιρικοί οργανισμοί. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε:
logo HP clients enzyme
logo Microsoft clients enzyme
logo HPE clients enzyme
logo Aruba clients enzyme
logo Kaspersky clients enzyme
logo Schneider clients enzyme

Πρόσφατες
Εργασίες

Έχουμε ξεχωρίσει για τις B2B καμπάνιες και δραστηριότητες που υλοποιούμε και τις επιτυχημένες εταιρικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε. Επίσης, είμαστε εξειδικευμένοι στη δημιουργία περιεχομένου, στο inbound marketing, στις εκθέσεις και την ψηφιακή σήμανση. Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες του πελάτη-συνεργάτη και προσφέρουμε πλεονεκτήματα συνεργασίας που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Επιλέξτε τη σωστή πρακτική
και πάρτε περισσότερα

enzyme works
ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.