Ενισχύουμε

με δημιουργικά μηνύματα και ελκυστικές οπτικές εμπειρίες
Ενισχύουμε τα brands με δημιουργικά μηνύματα
και ελκυστικές οπτικές εμπειρίες

Βοηθάμε τα brands να συνδεθούν με τους πελάτες τους μέσω δημιουργικού περιεχομένου, ικανού να ασκεί επίδραση. Με την έρευνα, τη διαδικασία εντοπισμού, την προνοητικότητα και τη γνώση μας παρέχουμε δημιουργικές λύσεις και προτάσεις σχεδιασμένες και βελτιστοποιημένες έτσι ώστε να ξεχωρίζουν από το πλήθος, να μοχλεύουν τον διάλογο και να εξασφαλίζουν ισχυρό αντίκτυπο. Αγαπάμε τις δημιουργικές παραγωγές. Ενθουσιαζόμαστε όταν δημιουργούμε ολοκληρωμένες καμπάνιες 360ο, εμπλουτισμένες με καινοτόμες δραστηριότητες σε ψηφιακά/κινητά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μας αρέσουν και οι ειδικές κατασκευές για καταστήματα λιανικής ή οι υπαίθριες, βιωματικές δραστηριότητες που συντελούν στη δημιουργία εμπειριών για τους πελάτες.

Γιατί πρέπει να επιδιώκετε
τη δημιουργία

νέου, πρωτότυπου, εξατομικευμένου δημιουργικού περιεχομένου;

Εμπνεόμαστε από τις νέες τεχνολογίες, τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό, τις αναδυόμενες τάσεις, τον αστικό τρόπο ζωής, τα σύντομα και  έξυπνα κείμενα και μηνύματα, καθώς και τις δραστηριότητες που έχουν την κοινωνία ως σημείο αναφοράς. Κυρίως, θέλουμε όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε, να βοηθούν τους πελάτες μας να επιτυγχάνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Οι δημιουργικές μας ομάδες επιτελούν ψηφιακές ή κλασικές offline εργασίες μάρκετινγκ που αντιπροσωπεύουν τα brands των πελατών μας, αλληλεπιδρούν με το κοινό τους και τελικά αποδίδουν θετικά αποτελέσματα. Υποστηρίζουμε τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες ως ουσιαστικά και θεμελιώδη στοιχεία ολοκληρωμένων στρατηγικών για τους πελάτες μας. Η δουλειά μας υπερβαίνει την απλή δημιουργία ενός ελκυστικού μηνύματος και ορισμένων εξαιρετικών καλλιτεχνικών εργασιών,  φτάνοντας μέχρι την αξιολόγηση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη. Από ιστότοπους / landing pages, βίντεο, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και infographics έως εκπαιδευτικά eBooks και musthave guides, οι δημιουργικές και brand expert ομάδες μας διατηρούν το πάθος τους για να παράγουν εξαιρετική δουλειά, που προσελκύει την προσοχή του κοινού-στόχου σας και το διατηρεί συνδεδεμένο με το brand σας.

Πώς εστιάζουμε
στην ενίσχυση των brands

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία από τις δημιουργικές υπηρεσίες, αλλά και τις υπηρεσίες περιεχομένου που προσφέρουμε.

VIDEO MARKETING- ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ
& & ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Το video marketing οφείλει να αποτελεί μέρος της εργαλειοθήκης μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, καθώς είναι ένα ελκυστικό, ευέλικτο και εξαιρετικά κοινοποιήσιμο μέσο προσέγγισης του κοινού σας. Το βίντεο ενισχύει τις πωλήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική απόδοση στην επένδυση (ROI). Χρησιμοποιώντας τεχνικές video marketing, είμαστε σε θέση να εξηγούμε και να επιδεικνύουμε προϊόντα, υπηρεσίες, εύρος χρήσης και τελικά να οικοδομούμε εμπιστοσύνη. Ταυτόχρονα, ενθαρρύνουμε τις κοινοποιήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η δημιουργική μας ομάδα παραγωγής πολυμέσων και βίντεο προέρχεται από ένα ευρύ φάσμα εμπειριών στην παραγωγή ταινιών, οπτικών εφέ και εμπορικής διαφήμισης. Έχουμε εσωτερικούς παραγωγούς, συγγραφείς, σκηνοθέτες και κάμεραμαν, καθώς και μια σειρά από επιπλέον μέλη της ομάδας παραγωγής βίντεο.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Τοποθετήστε το brand σας με τεχνογνωσία στον κλάδο σας και ξεχωρίστε την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας περιεχόμενο που ανιχνεύει σχετικές γνώσεις και επικοινωνεί την αξία των προϊόντων / υπηρεσιών σας στο κοινό. Λειτουργήστε δυναμικά, κινητοποιήστε το ενδιαφέρον για το brand σας, μετατρέψτε τους πιθανούς αγοραστές σε πιστούς πελάτες και παρέχετε πρωτότυπες, πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό σας. Το νέο/ πρωτότυπο περιεχόμενο μπορεί να έχει τη μορφή αναρτήσεων ιστολογίου, άρθρων, αναρτήσεων κοινωνικών μέσων, email newsletters, white papers, αναλύσεων για τον κλάδο, βίντεο, διαδικτυακών σεμιναρίων και άλλων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Το περιεχόμενο που μοιράζεται το brand σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας βοηθά να αποκτήσετε νέους πελάτες, να αυξήσετε τη δουλειά και να δημιουργήσετε αφοσίωση στο brand σας μέσω στοχευμένων μηνυμάτων και ελκυστικών οπτικών εμπειριών. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια σταθερή στρατηγική κοινωνικών δικτύων και να επικοινωνείτε τα σωστά μηνύματα, τις κατάλληλες στιγμές, στη σωστή πλατφόρμα ώστε να έχετε τη μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό-στόχο σας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ WEBSITE - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
& ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Θα πρέπει να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις ανάγκες σας και να τον ανανεώνετε συχνά. To όραμά σας, οι ψηφιακές πωλήσεις και τα εργαλεία μάρκετινγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία. Η ομάδα των ειδικών μας θα μπορούσε επίσης να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας για μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσω UX, στρατηγικού περιεχομένου και ολοκληρωμένων εργαλείων πωλήσεων. Αναλύουμε στόχους και επιδιώξεις και χρησιμοποιούμε δομές, σχεδιαγράμματα, πλαίσια αναφοράς, design, οδηγούς, κείμενα, εικονογράφηση και βίντεο, και φυσικά τα σωστά μηνύματα για να αλληλοεπιδρούμε με τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Από εργαλεία μάρκετινγκ με καθοδηγητές γνώμης και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως αρθρογραφία, διαφημίσεις και κοινωνικές ιστορίες, το ψηφιακό περιεχόμενο πρέπει να αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής σας ψηφιακού μάρκετινγκ. Όταν συνεργάζεστε με τη δημιουργική μας ομάδα, η εταιρεία σας αντιλαμβάνεται γρήγορα τα οφέλη του ψηφιακού περιεχομένου μάρκετινγκ και των σχετικών τεχνικών. Τα βασικά στοιχεία σε όλες τις στρατηγικές μάρκετινγκ ψηφιακού περιεχομένου υψηλής απόδοσης περιλαμβάνουν: Στόχους, KPI’s, Δημιουργία Προφίλ Αγοραστών/Πελατών, Πρόγραμμα Περιεχομένου και Λογισμικό Περιεχομένου.

ΙΔΕΕΣ ΕΝΤΥΠΗΣ & ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Είτε πρόκειται για εφημερίδες,περιοδικά, ένθετα, ή άλλα πρόσθετα έντυπα, η δημιουργική μας ομάδα εστιάζει αποκλειστικά στο πώς θα προβάλλει αποτελεσματικότερα την επιχείρησή σας, στους πιο πιθανούς υποψηφίους πελάτες. Παρά τη φήμη του «παλιομοδίτικου», τα έντυπα μέσα διατηρούν μια μοναδική δύναμη να γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ μάρκετινγκ και πωλήσεων. Εύκολα μεταφερόμενα και εύκολα προσβάσιμα, τα έντυπα μέσα επιτρέπουν στους χρήστες τους να μεταφέρουν το προωθητικό τους μήνυμα οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Εμείς στην Enzyme μπορούμε να τροφοδοτήσουμε τις ομάδες πωλήσεών σας με το κατάλληλο υλικό έτσι ώστε τα συνοπτικά σας μηνύματα να προσεγγίζουν το κοινό-στόχο σας. Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να παρέχουμε έναν απρόσκοπτο και αποτελεσματικό τρόπο για να προσελκύουμε, να ενεργοποιούμε και να διατηρούμε πελάτες.

Τι κάνει την Enzyme
να ξεχωρίζει;

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ

Τα μέλη της ομάδας μας συνδυάζουν την εμπειρία, το πάθος και τις γνώσεις που απαιτούνται για να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά να επιτύχετε τους στόχους σας και να καρπωθείτε αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν πώς να συνεργάζονται και να ενισχύουν τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με τη δημιουργικότητα, την καινοτόμο σκέψη και τη συμβουλευτική ικανότητα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

Έχουμε πραγματοποιήσει μια μεγάλη και αξιοσημείωτη σειρά απαιτητικών έργων και εργασιών για μια σειρά πελατών από διάφορους κλάδους, όπως τεχνολογία, FMCG, B2B και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μπορείτε να ανακαλύψετε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας μας εδώ.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η λίστα των πελατών μας μιλάει από μόνη της, για τη δουλειά και την τεχνογνωσία μας. Στην Enzyme όλοι μας καθοδηγούμαστε από τη δέσμευσή μας να παρέχουμε επιτυχία στους πελάτες μας. Στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα σε κάθε έργο, πρέπει να ασκήσουμε πλήρη έλεγχο ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια που έχει αντίκτυπο στο συνολικό αποτέλεσμα.

Οι δημιουργικές
μας δυνατότητες

  • Στρατηγική Content & Ανάπτυξη
  • 3600 Ολοκληρωμένες εκστρατείες marketing
  • Marketing με καθοδηγητές γνώμης
  • Ψηφιακό περιεχόμενο & Κοινωνικά Δίκτυα
  • Earned & Owned Media
  • Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Παραγωγές
  • Σχεδιασμός Εσωτερικού καταστημάτων λιανικής & Περιβαλλόντων Πωλήσεων και Εμπειρίας
  • Σειρές Εκδηλώσεων, Stunts / Viral Marketing
  • Παραγωγές Video & Studio

Χτίζοντας μια
σταθερή βάση
με ευρείες
δυνατότητες

Δημιουργικός στρατηγικός σχεδιασμός,

Παραγωγή βίντεο, Live βίντεο, Animation, Σχεδιασμός Γραφικών

Εκτύπωση και παραγωγή εκτύπωσης

Ειδικά concepts, ιδέες και παραγωγές Direct Mail

Εξατομίκευση, Προσαρμοσμένη δημοσίευση

Ψηφιακό περιεχόμενο (αθλητικά, ηλεκτρονικά αθλήματα και ψυχαγωγία)

Κινηματογράφος, μουσική, παιχνίδια, βιβλία

Blogging, άρθρα

Εμπορική Αρθρογραφία και κοινωνικό περιεχόμενο

Συνεντεύξεις,

Γραφήματα/ Εικονογραφήματα,

Mobile & Viral,

Οπτικοακουστικές Παραγωγές (TV & Ραδιόφωνο),

Ιδέες Διαφημίσεων Εκτύπωσης & Υπαίθριας Διαφήμισης (OOH),

Εκτύπωση & Ανάπτυξη Εκτύπωσης

Ιδέες Ήχου και Εικόνας και Εποπτεία Παραγωγής

Ώρα να αξιοποιήσετε
περισσότερη δημιουργική δύναμη
για τη δουλειά σας
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.