Αναπτύξτε

και οικοδομήστε στέρεες βάσεις για το marketing σας

Βοηθάμε τα brands να «οικοδομήσουν»
μια στέρεη βάση και να αναπτύσσονται
Στην Enzyme βοηθάμε τις εταιρίες δημιουργώντας ολοκληρωμένες καμπάνιες μάρκετινγκ, σχεδιάζοντας και συμβουλεύοντας ώστε να ενδυναμώνουμε τα brand τους. Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στα brands να αντιμετωπίζουν τις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς με αυτοπεποίθηση.

Γιατί σας βοηθάει

η στρατηγική και το branding;

Μια λεπτομερής και εστιασμένη προσέγγιση στη στρατηγική του brand σάς επιτρέπει να εργάζεστε “εξυπνότερα”. Με μια ισχυρή στρατηγική, με σχεδιασμό και συνεργασία με τις εταιρείες, αξιοποιούμε βασικά εργαλεία για να χτίζουμε ένα ισχυρό μάντρα, μια θετική σύνδεση για το brand. Αυτό το στέρεο οικοδόμημα συνεπάγεται μια ολιστική, καθολική κατανόηση όλων των μεταβλητών που επηρεάζουν την ανάπτυξη και καθορίζουν τις λύσεις εκείνες που με τη σειρά τους συνειδητοποιούν τις ευκαιρίες. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επανατοποθετήσετε το brand σας στην αγορά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον μοναδικό χώρο στον οποίο εκείνο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Μαζί θα εντοπίσουμε τα στοιχεία που διαφοροποιούν το brand σας από τα ανταγωνιστικά του, διαχωρίζοντάς σας από τη πληθώρα των παρόμοιων brands του κλάδου σας. Όταν συνειδητοποιήσετε την ουσία και το οικοδόμημα του brand σας, μπορείτε να εξελιχθείτε και να αξιοποιήσετε μια επανατοποθέτηση ή ένα rebranding, ώστε να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες.

Πώς μπορεί η Enzyme
να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Η Enzyme είναι πάντα έτοιμη να:
  • Συνεισφέρει τον σχεδιασμό της βέλτιστης κατεύθυνσης για την επιχείρηση και το brand name σας
  • Ενισχύει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για να μετασχηματίζετε την επιχείρησή σας
  • Προσφέρει πραγματική αξία από την επένδυσή σας στο μάρκετινγκ
  • Υλοποιεί διαδικασίες ώστε να επιτυγχάνετε εξαιρετική αφοσίωση πελατών μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών μάρκετινγκ για κάθε πτυχή της επιχείρησής σας.

Η Enzyme έχει ξεχωρίσει χάρη στις δοκιμασμένες μεθοδολογίες που εφαρμόζει και τη βαθιά τεχνογνωσία της σε πλήθος κλάδων και βιομηχανικών τομέων. Παράλληλα, διατηρεί ανοιχτό πνεύμα και ορίζοντες για συνεργασίες σε επίπεδο υπηρεσιών marketing που επιταχύνουν την επιχειρηματική επιτυχία. Μπορούμε να βοηθούμε τις εταιρείες με λανσαρίσματα, επανατοποθετήσεις, επαναπροσδιορισμούς- μετασχηματισμούς και πιθανές αλλαγές σε βασικούς άξονες στρατηγικής, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στην αγορά.

enzyme how we can help

Η στρατηγική μας διαδικασία branding

  1. Αναπτύσσουμε έναν έλεγχο-αξιολόγηση που εστιάζει στην κατανόηση του brand σας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, κυρίως από την άποψη του πελάτη.
  2. Με εσωτερική έρευνα και γνώσεις που προέρχονται από διεισδυτικές ερωτήσεις, η ομάδα μας διαμορφώνει μια σαφή κατανόηση της αγοράς, απαντά στις δύσκολες ερωτήσεις και ανακαλύπτει / αποκαλύπτει τις πραγματικές δυνατότητες και τις πιθανές κρυφές ευκαιρίες για το brand. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσουμε, τελικά, και τη βασική προσωπικότητα που διαφοροποιεί το brand. ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  3. Αναλύουμε όλες τις κρίσιμες μεταβλητές που επηρεάζουν την ανάπτυξη του brand και αξιολογούμε, καθορίζουμε τους πυλώνες της αναπτυξιακής ή της Go-To-Market στρατηγικής
  4. Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των «ταξιδιών των πελατών» (customer journeys) ενώ αποκωδικοποιούμε το χρονοδιάγραμμα των στιγμών μελετώντας όλες τις εμπειρίες που καταγράφονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Μελετούμε και προσδιορίζουμε επίσης την αντιληπτή αξία που προέρχεται από την ταυτότητα του, τον αντίκτυπο και την επίδραση της επικοινωνίας του brand.
  5. Δημιουργούμε σχέδια και τακτικές εκτέλεσης μέσω της επίλυσης προβλημάτων και της κατανόησης των αναγκών των πελατών και των επιχειρήσεων.
  6. Αναπτύσσουμε το οικοσύστημα του brand μέσω ιδεών, δεδομένων, δημιουργικών προτάσεων και της βέλτιστης χρήσης των τεχνολογιών αιχμής.

Τι κάνει την Enzyme
να ξεχωρίζει;

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ

Τα μέλη της ομάδας μας συνδυάζουν την εμπειρία, το πάθος και τις γνώσεις που απαιτούνται για να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά να επιτύχετε τους στόχους σας και να καρπωθείτε αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν πώς να συνεργάζονται και να ενισχύουν τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με δημιουργικότητα, καινοτόμο σκέψη και συμβουλευτική ικανότητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΞΙΑΣ

Εφαρμόζουμε την ιδιαίτερη φιλοσοφία μας για να παράγουμε δημιουργικά μάρκετινγκ έργα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι οι λύσεις μας είναι δημιουργικές, τεχνικά ορθές και υλοποιήσιμες. Έτσι έχουμε δημιουργήσει πολλές, αξιόπιστες και μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η λίστα των πελατών μας μιλάει από μόνη της, για τη δουλειά και την τεχνογνωσία μας. Όλοι μας στην Enzyme καθοδηγούμαστε από τη δέσμευσή μας να παρέχουμε επιτυχία στους πελάτες μας. Στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα σε κάθε έργο, οφείλουμε να ασκούμε πλήρη έλεγχο ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια που έχει αντίκτυπο στο συνολικό αποτέλεσμα.

Οι δυνατότητες μας

capabilities icon 1
capabilities icon 2
capabilities icon 3
capabilities icon 4
3600 Ολοκληρωμένες Καμπάνιες
Σχεδιασμός &
Αγορά Μέσων
Inbound & Account
Based Marketing
Στρατηγική
& Συμβουλευτική

Χτίζοντας μια
σταθερή βάση
με ευρείες
δυνατότητες

Στρατηγική Brand

Στρατηγική Προφίλ Αγοραστών και Στρατηγική Αγοράς 

Συγχρονισμός Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

Στρατηγική Εμπειρίας Πελάτη

Στρατηγική Ανάπτυξης και Μετάβασης στην Αγορά Εισερχόμενο Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Εταιρικών Λογαριασμών

Στρατηγικός Σχεδιασμός Μέσων και Αγορά Μέσων

Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Brand

Ανάπτυξη Ταυτότητας Brand

Τοποθέτηση Brand

Ιστορία, Χαρακτήρας, Μήνυμα και Φωνή του Brand

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Λογοτύπου

Λύσεις Εταιρικής Ταυτότητας

Λύσεις Οπτικής Ταυτότητας

Προχωρήστε το ταξίδι του brand σας
στο επόμενο επίπεδο.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.