η εταιρεία

Είμαστε ένζυμα, είμαστε καταλύτες στις σχέσεις  επικοινωνίας.

H •Enzyme• είναι μια εταιρεία επικοινωνίας που προσφέρει αξία στους πελάτες της μέσα από ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών marketing, επικοινωνίας και branding.

Το 2005, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία, ζητήσαμε από τους πελάτες μας να απαιτήσουν περισσότερα από την επικοινωνία τους, να πάρουν περισσότερα από τους συνεργάτες τους.

Όραμα μας είναι να προσθέσουμε αξία στην επικοινωνία των πελατών μας, να αφαιρέσουμε τους προβληματισμούς του συνεργάτη-πελάτη μας παρέχοντας end-to-end λύσεις για την επικοινωνία και την προώθηση πωλήσεων, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες  να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά με το κοινό τους (τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους συνεργάτες, τα στελέχη τους, αλλά και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Οι λύσεις που παρέχουμε ενσωματώνουν το υψηλότερο επίπεδο στρατηγικής, δημιουργικότητας αλλά και τεχνολογίας, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε ενέργειας επικοινωνίας και Marketing μεταξύ της μάρκας και του πελάτη της.

Είμαστε μια «τεχνολογικά προηγμένη» εταιρεία επικοινωνίας.

Επεκτεινόμαστε συνεχώς και προσαρμοζόμαστε, ώστε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε ένζυμα, είμαστε καταλύτες στις σχέσεις  επικοινωνίας.

Ζητάμε από τους συνεργάτες-πελάτες μας να απαιτήσουν περισσότερα. Να διεκδικήσουν περισσότερη αξία στην επικοινωνία τους. Να σκέφτονται λιγότερο εκείνοι και περισσότερο εμείς.

Γνωρίζουμε καλά αυτό που κάνουμε: δημιουργούμε πλατφόρμες και παράγουμε διαλόγους-σχέσεις για να συνδέσουμε τα brands με το κοινό που πρέπει.

Εξειδικευόμαστε στα προϊόντα τεχνολογίας και έχουμε μεγάλη εμπειρία σε B2C, αλλά και B2B ενέργειες.  Υλοποιούμε καμπάνιες σε μαζικά μέσα, σε digital, online και social media, δημιουργούμε demo areas, retail καμπάνιες, channel και trade marketing προγράμματα και διαχειριζόμαστε εκδηλώσεις.

Διαθέτουμε εξειδίκευση και φέρνουμε ευρεία εμπειρία και πάθος στο Co-marketing, Event marketing και Retailtainment.

Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία μας αναδείχθηκε σε “solution house” για τα προϊόντα τεχνολογίας και η πιο εξειδικευμένη εταιρεία στην επικοινωνία της τεχνολογίας χειριζόμενη τα σημαντικότερα brands.